Portfolio

 

Utrecht voor Later

Hoe wonen senioren in Utrecht? Hebben ze hun woning aangepast of zijn ze verhuisd? Saskia en Puck keken binnen bij Utrechters die de seniorenleeftijd hebben bereikt. Het resultaat? Mooie interviews van Saskia en prachtige foto’s van Puck. Bewonder ze op hét woonplatform voor senioren in Utrecht: Utrecht.voorlater.

40 jaar Telefonische Hulpdienst Utrecht

In september 2016 bestond de Telefonische Hulpdienst Utrecht 40 jaar. De Jubileummakers – en vooral grafisch ontwerper Puck – hebben met een mooie campagne gezorgd voor extra naamsbekendheid.
De campagne bestond uit:
–  affiches en flyers;
– advertenties in diverse kranten;
– webteksten;
– twee persberichten.

img_1781

Werving vrijwilligers voor de Telefonische Hulpdienst Utrecht

De eerste campagne voor de Telefonische Hulpdienst Utrecht was in juni 2016. De Jubileummakers leverden advertenties voor diverse kranten, affiches en flyers die door de hele stad Utrecht zijn verspreid.

 

 THD-campagne

Nimeto Utrecht

Met ingang van het schooljaar 2016/2017 werken alle mbo-scholen met nieuwe kwalificatiedossiers.
Wat houden de vernieuwingen in? En wat betekenen deze voor de dagelijkse onderwijspraktijk? Dat vertelt deze krant voor docenten van Nimeto Utrecht.

 

 nimeto-nieuws-vk

15 jaar Al Amal

Stichting Al Amal is een onafhankelijke organisatie die de participatie van gezinnen, moeders, vrouwen en jeugd in Utrecht en Nederland wil bevorderen. In 2016 bestaat Al Amal 15 jaar en voor die gelegenheid werd een jubileumboek gemaakt. De Jubileummakers verzorgden de eindredactie, vormgeving, offertes voor en contacten met de drukker.

 

 

al-amal-klein

50 jaar SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen biedt hulp aan kansarme kinderen in 134 ontwikkelingslanden en gebieden. En dat al 50 jaar. Begin 2016 verscheen de krant ‘Familie: geen kind mag alleen opgroeien’ van SOS Kinderdorpen. De krant werd als zelfstandige bijlage bij Trouw verspreid in een oplage van 230.000 exemplaren. Mona van den Berg nam de hoofdredactie en fotografie voor haar rekening. De Jubileummakers waren verantwoordelijk voor de eindredactie, vormgeving en het drukwerk.

 SOS vk

Stoelen met een verhaal

De Jubileummakers maken ook gelegenheidsuitgaven, zoals dit ‘stoelenboek’. In de burgemeesterskamer van het Utrechtse stadhuis staan stoelen met een verhaal. Deze verhalen worden verteld in dit boek van de gemeente Utrecht. Jubileummaker Puck bedacht het boek, deed de vormgeving en regelde de contacten met de drukker. Jubileummaker Saskia was eindredacteur. ‘Stoelen met een verhaal’ is verschenen als boek én als brochure.

 STOELEN_Covers_Credit_54x85mm HR