Wat we doen

Wij maken jubileumboeken, -kranten en -brochures in alle soorten en maten. We bieden ook 3D-prints van je logo, of 3D-scans en prints van alle medewerkers. Verder ontwikkelen we apps-op-maat. Alles om op je jubileum een blijvend aandenken te verwezenlijken. Jouw wensen staan voorop, maar wij geven ook graag advies.

Tekst, beeld en vormgeving
Kies je voor een boek, krant of brochure? Wij maken een uitgave met indrukwekkende maar toegankelijke verhalen. Een beknopte tekst vol zeggingskracht, die het beeld ondersteunt. We zien namelijk graag dat mooie foto’s de aandacht krijgen die ze verdienen. Als die foto’s van één – liefst professionele – fotograaf komen, ontstaat er rust en eenheid. Een consequent doorgevoerde vormgeving doet de rest. Zo zorgt de driehoek tekst, beeld en vormgeving voor een smaakvolle uitstraling van de jubileumuitgave.

Van a tot z
Wij verzorgen jouw jubileumuitgave van a tot z. Dit houdt in dat we:

  • de wensen van de organisatie inventariseren en vertalen naar een concept voor een uitgave.
  • de fotografie, teksten, eindredactie, vormgeving en het drukwerk verzorgen en/of coördineren.

Wil je een of meerdere onderdelen voor eigen rekening nemen? Dan passen we onze offerte daarop aan.

Groot netwerk
De Jubileummakers hebben een groot netwerk van zelfstandig tekstschrijvers, fotografen en drukkers. Daardoor garanderen we de tone of voice en uitstraling die bij jouw organisatie passen.